Ελλάδα: Η προσοχή στο Περιστέρι

Ενδιαφέροντα παιγνίδια περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η οποία θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις. Στο πρώτο κομμάτι που θα διεξαχθεί σήμερα η προσοχή είναι στραμμένη στο παιγνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός με τα πολλά προβλήματα θέλει στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου να πάρει το τρίποντο για να πλησιάσει τους πρωτοπόρους. Η Ξάνθη αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δεύτερο αυριανό κομμάτι θα έχουμε το ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Οι «πάνθηρες» δεν διάγουν και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, καθώς στα προηγούμενα τρία παιγνίδια δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Έτσι σήμερα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα τρίποντα. Ο ΠΑΟΚ προερχόμενος από την αγχωτική νίκη επί του Ατρόμητου χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Κέρκυρα και είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Παραμένει ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ αγωνίζεται τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ όπου θα υποδεχθεί τον ουραγό Πλατανιά και λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να φτάσει στη νίκη.
Το πρόγραμμα:
Σήμερα
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη
17:15 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία
19:30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Αύριο
15:00 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
17:15 Παναιτωλικός – Λάρισα
19:30 Κέρκυρα – Ολυμπιακός Π.
Δευτέρα
19:30 ΑΕΚ – Πλατανιάς

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy