Ελλάδα: Με πρωταγωνιστή τον Ανσαριφάρντ

Ηξερε τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητριών ομάδων του τίτλου της Super League Σουρωτή, καθώς ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε νωρίτερα (3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης) και η ΑΕΚ το Σάββατο (ισόπαλη 0-0 στη Λάρισα). Ήξερε και το χρέος του. Κι έφερε εις πέρας την αποστολή του.
Με πρωταγωνιστές τους Καρίμ Ανσαριφάρντ (δύο γκολ) και Κώστα Φορτούνη (ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι), ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την Ξάνθη για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ιρανός άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Φασίδη στον Φορτούνη, διεύρυνε το προβάδισμα στο 57′. Ο Φορτούνης, απλά, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 69′.

Ο Ολυμπιακός έφθασε τις εννιά διαδοχικές νίκες – σε επίπεδο πρωταθλήματος – και τέσσερις διαδοχικές στις οποίες η “ερυθρόλευκη” εστία δεν παραβιάστηκε.

Έτσι διατήρησε την απόσταση του ενός βαθμού από τον δεύτερο της κατάταξης ΠΑΟΚ και την αύξησε στους τρεις από την τρίτη, ΑΕΚ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Προτό, Φιγκέιρας (80′ Ζιλέ), Ένχελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό (72′ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Πάρντο, Φορτούνης, Μιραλάς (84′ Σεμπά), Ανσαριφάρντ.

ΞΑΝΘΗ : Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά (71′ Λισγάρας), Ντε Λούκας, Τριάδης (62′ Σιλά), Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης (87′ Χατζητερζόγλου), Γέντρισεκ.

Γκολ: 26′ πεν., 57′ Ανσαριφάρντ, 69′ Φορτούνης

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy