Ελλάδα: Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πανιώνιο

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες θα επιζητήσουν τη νίκη, τόσο για τους βαθμούς όσο και για το γόητρο. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ένα και δύο βαθμούς αντίστοιχα πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση με τη Μίλαν στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου πήρε και πολύτιμο βαθμό (0-0). Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ είχε κερδίσει τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, προέρχεται από τη νίκη επί Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» είναι έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ατρόμητος, υποδέχεται στο Περιστέρι τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Αθήνας διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας και θέλει να δώσει συνέχεια, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος μετράει έξι συνεχόμενες νίκες στη Σούπερ Λιγκ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:
Σάββατο
15:00 Παναιτωλικός – Ξάνθη
17:15 Ατρόμητος Αθηνών – Πανιώνιος
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
Κυριακή
15:00 Ολυμπιακός Πειραιώς – Πλατανιάς
17:15 Κέρκυρα – ΑΕ Λάρισα 1964
17:15 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Δευτέρα
19:30 Λεβαδειακός – Λαμία

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy