Ελλάδα: Συνεχίζει ο Ατρόμητος

Δεν… χαμπαριάζει πουθενά ο Ατρόμητος. Για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και συνεχίζει να είναι η καλύτερη ομάδα εφέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοια συγκομιδή μακριά από το γήπεδό της.

Αυτό ήταν το πέμπτο “διπλό” για το σύνολο των δυτικών προαστίων που έκλεισε θριαμβευτικά τον πρώτο γύρο, με 30 βαθμούς και έναν σεληνιασμένο Ουάρντα, που έβαλε δύο γκολ, είχε μία ασίστ και βλέπει το Μουντιάλ όλο και πιο… κοντά του.
Ένα φανταστικό γκολ από τον Βασιλακάκη, στον οποίο υποκλίθηκε ο προπονητής του. Από την άλλη μια Κέρκυρα η οποία παραμένει σε θέση υποβιβασμού, στους 11 βαθμούς. Οι νησιώτες μείωσαν σε 2-1, βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, αλλά την… πάτησαν.

Έμειναν χωρίς νίκη για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, με απολογισμό πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Αυτή για τον Ατρόμητο ήταν η τρίτη διαδοχική επικράτηση.
Ελλείψει των βασικών της επιθετικών η Κέρκυρα (Παμλίδη – Τουράμ) έπαιξε στην κορυφή με τον Αργεντινό Μπάουμαν. Ο Αλέκος Βοσνιάδης επέλεξε τον Κουταζαβασίλη για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Σερραίος έκανε μάλιστα ντεμπούτο. Από την άλλη οι Περιστεριώτες με Κυριακίδη για πρώτη φορά βασικό, ώστε να αντικαταστήσει τον Μάντσον.

Με το 4-2-3-1 αλλά και με την απουσία του Ντιγκινί ο Ατρόμητος είδε την Κέρκυρα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η πρώτη στο 6′ με το σουτ του Γκομές που “έβγαλε” ο Γιαννιώτης, η δεύτερη στο 16′ με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει το σουτ του Μπάουμαν. Ο Νταμίρ Κάναντι έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα, ενώ στο 21′ έχασε και τον Ντάουντα, που είχε πρόβλημα στον αστράγαλο. Στο 25′ η Κέρκυρα είχε 57% ποσοστό κατοχής μπάλας.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ζορμπάς (46′ Κόντος), Αρτυματάς, Επστάιν (73′ Αναστασίου), Νούνες (64′ Γεωργίου), Μπάουμαν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κυριακίδης (46′ Καρασαλίδης), Μπουσούλατζιτς, Ουμπίδες (87′ Ουμπίδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29′ λ. τρ. Μενσά).

Γκολ: 59′, 62′ Ουάρντα

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy