“Εμείς δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε – Άλλοι φαίνεται να είναι πανικόβλητοι”

Ο κ. Κασουλίδης μάς καταλογίζει πανικό.  Πανικοβάλλονται μόνο όσοι έχουν κάτι να κρύψουν. Εμείς δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε. Μιλούμε με γεγονότα και πολιτικά επιχειρήματα, δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού κάλεσε τον ΠτΔ και τον ΔΗΣΥ αν αντέχουν αυτή την πολιτική συζήτηση και αν έχουν το θάρρος έστω και τώρα, να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

Είπε ή όχι ψέματα ο κ. Αναστασιάδης αναφορικά με την αποχώρηση του από το Μον Πελεράν; Και ας μην επικαλεστούν πάλι την σελίδα 28 των επίμαχων πρακτικών. Ας τη δώσουν στη δημοσιότητα. Τους προκαλούμε να τη δώσουν επιτέλους στη δημοσιότητα. 

Είπε ή όχι ψέματα ο κ. Αναστασιάδης ότι δήθεν δε γνώριζε τίποτε για το κούρεμα καταθέσεων; Πέντε χρόνια μετά παραδέχονται ότι όχι απλώς γνώριζαν αλλά ότι ήταν και δική τους η πρόταση για κούρεμα. 

Είπε ή όχι ψέματα ο κ. Αναστασιάδης ότι αφού τάχα δεν γνώριζε για το κούρεμα καταθέσεων δεν ενημέρωσε και κανένα από τον στενό του οικογενειακό περίγυρο; 

Είπε ή όχι ψέματα ο κ. Αναστασιάδης ότι δεν γνώριζε για την απόσυρση του χάρτη από την τουρκοκυπριακή πλευρά την ώρα που τα Ηνωμένα Έθνη λένε ότι ήταν ενήμερος από τον Δεκέμβριο; 

“Σε αυτά αναμένουμε να απαντήσει το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη, συγκεκριμένα και πειστικά και όχι να μιλούν για πανικό. Άλλοι φαίνεται είναι πανικόβλητοι”, κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy