“Εν Λευκώ”, μια στοά τέχνης και αναψυχής!

 

Μια εμπορική στοά στην παλιά Λευκωσία, απελευθερωμένη από τις παλιές της χρήσεις, φιλοδοξεί να γίνει ένας νέος πυρήνας πολιτισμού για να δώσει βήμα σε καλλιτέχνες που πειραματίζονται πάνω στα εικαστικά, τον χορό, τη θεατρική performance, τη φωτογραφία, το τραγούδι, τη λογοτεχνία, τις εγκαταστάσεις και την κινούμενη εικόνα.

Στα pop up καταστήματα της στοάς λειτουργούν παράλληλα ένα μικρό παντοπωλείο, ένα ατελιέ, μια κάβα κρασιών, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ένα cafe bar.

Στο cafe bar από νωρίς, μπορεί κάποιος να απολαύσει έναν δροσερό χυμό, ένα αρωματικό καφέ ή ένα τσάι με βότανα και πιο αργά ένα κρασί από την ενημερωμένη κάβα κρασιών του ή ένα εκλεκτό signature cocktail.

Οι άνθρωποι του “Εν Λευκώ” φιλοδοξούν ότι στη στοά θα συμβούν ενδιαφέροντα πράγματα, στο πλαίσιο της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης, συνδυασμένα με τη χαλαρή διάθεση που δημιουργεί ένας καφές ή ένα πολύ καλό κρασί. Μια free thinking zone γεννιέται στην παλιά Λευκωσία.

Η στοά “Εν Λευκώ” άνοιξε στην Αισχύλου 75 (απέναντι από το parking της Φανερωμένης) στην παλιά Λευκωσία και λειτουργεί καθημερινά από τις 6:00 το απόγευμα (εκτός Δευτέρας)

Τηλ.: 22 66 11 10.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy