Ένα από τα πιο ιστορικά unfair plays… όλων των εποχών (Video)

ΠΗΓΗ CNN.GR

Το fair play είναι ένας από τους άγραφους κανόνες του ποδοσφαίρου. Κανείς δεν υπαγορεύει στους παίκτες να σταματούν το παιχνίδι σε περίπτωση που, παραδείγματος χάριν, κάποιος πέσει στο γρασίδι τραυματισμένος, αλλά θεωρείται αυτονόητο από ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Αυτό ήταν ένα μάθημα το οποίο ο Καρλ Τσάις Ίενα, αρχηγός γερμανικής ομάδας που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, δεν το έμαθε ποτέ.

Κατά την διάρκεια αγώνα της γερμανικής ομάδας ένας συμπαίκτης του Ίενα τραυματίστηκε από αντίπαλο και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Παρότι όλοι περίμεναν από τον αρχηγό να σταματήσει το παιχνίδι για να δει αν είναι καλά ο συμπαίκτης του αυτός έκανε… ένα από τα πιο ιστορικά unfair plays όλων των εποχών.

Συνέχισε το παιχνίδι και σκόραρε στην αντίπαλη εστία, την ώρα που οι παίκτες είχαν – δικαιολογημένα – σταματήσει την ροή του παιχνιδιού.

Μάλιστα ο Ίενα όχι απλώς σκόραρε, αλλά δεν μετάνιωσε διόλου την απόφαση του, καθώς σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την φάση φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για τις υποδείξεις και τις φωνές των αντιπάλων του.

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.