Ένα οικόπεδο του Νίκου!

554

Ο διευθυντής Στρατηγικής της ΣΚΤ, Γ. Σταυρινίδης, στις 19 Μαρτίου 2018 με αφορμή το άνοιγμα του Data room για την προσέλκυση επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας, ερωτηθείς από το Σίγμα αν η όλη διαδικασία αφορούσε την πώληση του Συνεργατισμού είπε: «Πρόκειται για προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Σε καμιά περίπτωση δεν πωλούνται οι μετοχές του κράτους, αυξάνεται το μετοχικό κεφάλαιο και έτσι υπάρχει συμμετοχή επενδυτών». Οι εξελίξεις απέδειξαν ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο ψέμα.

Προφανώς και όλα τα ψέματα που μας πούλησαν όλους αυτούς τους μήνες, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο κ. Σταυρινίδης, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Αναστασιάδης και όλα τα παπαγαλάκια και φερέφωνά τους, είναι επενδύσεις και μάλιστα στρατηγικές…! Επενδύσεις στη μεγάλη αφέλεια όσων τους πίστεψαν και τους ξαναψήφισαν για να τους οδηγήσουν στην πάμπτωχη μεν, από αξίες και οράματα και δημόσιο πλούτο, Κύπρο, στην περήφανη δε νήσο που έλκει επενδυτές τέτοιους, οι οποίοι ανακαλύπτουν μέχρι και τα οικόπεδα του Νίκου στα όποια κάκκαφα βρίσκονται! Έτσι κατάντησε ο Συνεργατισμός! Ένα οικόπεδο του Νίκου!

Νίκη

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

264

83

85

96

90