Ενισχύεται η διοικητική ανάπτυξη στελεχών δημοσίων οργανισμών του ΥΠΠ

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, το Πρόγραμμα Υποστήριξης για Διοικητική και Διευθυντική Ανάπτυξη των Δημόσιων Οργανισμών που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΠ, το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης και σε αυτό συμμετέχουν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και στελέχη των Διευθυντικών Ομάδων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

Κεντρικός στόχος του προγράμματος, προστίθεται, είναι η συμβολή στην αποτελεσματική λειτουργία των Δημόσιων αυτών Οργανισμών, μέσα από την ενίσχυση των Διοικητικών Συμβουλίων, των διευθυντικών στελεχών και ευρύτερα του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής τόνισε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού επιθυμεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά, ενδυναμώνοντας το έργο που επιτελείται από τα Διοικητικά Συμβούλια και το προσωπικό των συγκεκριμένων Οργανισμών, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητά τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy