Ενώπιον Δικαστηρίου 36χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Ελληνοκύπριος, ηλικίας 36 χρόνων από την Κοράκου, συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2015 και τον Ιανουάριο του 2016 στα Πάνω Λεύκαρα, στον Κάμπο, στη Λακατάμια και σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και προσάγεται σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του και με δικαστικό ένταλμα έρευνας μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων σε συνεργασία με το ΤΑΕ Μόρφου ερεύνησαν την κατοικία και το όχημα του 36χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 12 κούτες τσιγάρα από διάφορες μάρκες, 702 πακέτα τσιγάρα, ένα μεταλλικό κουτί ταμείου, αριθμός κερμάτων σε χάρτινη σακούλα, μία κούτα φίλτρα συγκεκριμένης μάρκας, 82 σοκολάτες, 13 αναπτήρες, δύο μπροστινά φανάρια αυτοκινήτου και άλλα εξαρτήματα συγκεκριμένης μάρκας, αλκαλικές μπαταρίες με την ετικέτα της τιμής συγκεκριμένης υπεραγοράς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι διέπραξε δύο διαρρήξεις και κλοπές στα Πάνω Λεύκαρα, τρεις διαρρήξεις και κλοπές στην Κοινότητα Κάμπου, μια κλοπή φαναριών αυτοκινήτου στη Λακατάμια και μια διάρρηξη και κλοπή από υπεραγορά σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, τις διαρρήξεις και κλοπές στα Πάνω Λεύκαρα τις διέπραξε τον Ιανουάριο του 2016, τις διαρρήξεις και κλοπές στην Κοινότητα Κάμπου το Νοέμβριο του 2015 και τις υπόλοιπες διαρρήξεις και κλοπές εντός του περασμένου χρόνου (2015).

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy