Ενώπιον Δικαστηρίου ο 80χρονος για το φονικό στα Περβόλια

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ο Γιάγκος Κατσαρής 80 χρόνων από τα Περβόλια, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης της συζύγου του Ζωής 77 χρόνων.

Χθες το πρωί ο 80χρονος με πέντε πυροβολισμούς από περίστροφο επέφερε το θάνατο της 77χρονης , στο αγρόκτημα τους, που βρίσκεται στη περιοχή Σιερόλακκος, ένα περίπου χιλιόμετρα από το Πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια.

Την Αστυνομία ειδοποίησε αμέσως μετά τους πυροβολισμούς η αλλοδαπή οικιακή βοηθός η οποία διέμενε με την 77χρονη στο αγρόκτημα, αφού βρισκόταν εδώ και δύο χρόνια σε διάσταση με το σύζυγο της. Το ζευγάρι που έχουν δύο γιους ηλικίας 45 και 40 χρόνων είχαν τα τελευταία χρόνια οικονομικές διαφορές και αρκετά συχνά καυγάδιζαν για χρήματα.

Η Αστυνομία που μετέβη στη περιοχή παρέλαβε το πυροβόλο όπλο ενώ περισυνέλεξε και άλλα στοιχεία και τεκμήρια. Με δικαστικό ένταλμα σύλληψης ο 80χρονος συνελήφθη, προφορικώς παραδέχθηκε το έγκλημα, προέβη σε γραπτή κατάθεση και φαίνεται να συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως το θύμα πλήγηκε τέσσερις φορές εξ επαφής με βολίδες πυροβόλου όπλου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 77χρονης θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της γύρω στις 08.30 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy