Ενώπιον της δικαιοσύνης τρια μέλη του πρώην κοινοτικού συμβουλίου Κρήτου Τέρρας

Στις 11.8.2017 αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου τρία μέλη του πρώην κοινοτικού συμβουλίου Κρήτου Τέρρας.

Και οι τρεις αναμένεται στις 11 Αυγούστου να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Η υπόθεση που καταχωρήθηκε χθες από το ΤΑΕ Πάφου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, αφορά καταγγελίες που προέκυψαν μετά από διερεύνηση της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου και στην συνέχεια του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2007- 2011 από μέλη του προηγούμενου κοινοτικού συμβουλίου .

Στο κατηγορητήριο συμπεριλαμβάνονται 408 κατηγορίες και αφορούν διάφορα αδικήματα και παρατυπίες που σημειώθηκαν την πιο πάνω περίοδο, μεταξύ των οποίων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή από δημόσιο λειτουργό , νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες , κατάχρηση εξουσίας και άλλα αδικήματα μείζονος σημασίας .

Σύμφωνα με τα γεγονότα έγιναν πράξεις και παραλείψεις από τα τρία πρώην μέλη του κοινοτικού συμβουλίου Κρήτου Τέρρας, τα οποία όπως φαίνεται έπαιρναν αποφάσεις χωρίς να καταγράφονται στα πρακτικά και οι αποφάσεις δεν κοινοποιούντο στο Γραφείο της Επάρχου για επικύρωση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy