Έπεσε η Καρμιώτισσα

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε την νίκη με 1-0 απέναντι στην Καρμιώτισσα και εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, την ίδια ώρα που η ομάδα των Πολεμιδιών υποβιβάζεται αφού η Δόξα κέρδισε στο άλλο παιγνίδι τον Εθνικό.

Το παιγνίδι ήταν πολύ καλό μέχρι το 25’ αλλά στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έδειξαν άγχος Ο Άλεξ Κωνσταντίνου στο 82 έκλεψε την μπάλα από αμυντικούς της Καρμιώτισσας, έδωσε στον Μπριτζίτο που μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Όστοϊτς έκανε και το σουτ για να αποκρούσει ασταθώς ο Καϊρίνος και στην επιστροφή της μπάλας ο Μακρίεφ την έστειλε στα δίκτυα για να δώσει την ομάδα του την νίκη.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφκσι, Ελευθερίου, Τσίνα, Άντονιτς, Γκράσι, Κούσουλος (71′ Αμπελάϊρας), Σκοπελίτης, Ντουντού, Εγγλέζου (77′ Α. Κωνσταντίνου), Μάτσι (68′ Μπριτζίτο), Μακρίεφ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Λοκόμπε, Χριστοφή (82′ Πάντος), Όστοϊτς, Βοσκανιάν, Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Βαττής (57′ Όρντος), Σταύρου (57′ Πάσεκ), Μπόλιανετς, Δημητρίου
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρίστος Νικολαίδης (Μιχ. Σωτηρίου, Ι. Λαζάρου),
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούσουλος (2η), Ντουντού (2η)/ Δημητρίου, Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.