Επέστρεψε στα γήπεδα ο ποδοσφαιρικός Κεραυνός!

Στο Γήπεδο Προμαχώνα στη Λευκωσία, το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, έλαβε χώρα η επιστροφή στη δράση του ποδοσφαιρικού Κεραυνού μετά από πλέον δύο δεκαετίες. Στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής για τον α΄ όμιλο Λευκωσίας του προαιρετικού πρωταθλήματος παίδων 2015-16 η Στροβολιώτικη ομάδα ηττήθηκε 3-2 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Τα ιστορικά γκολ πέτυχαν στο 40΄ ο Αλέξανδρος Πασχαλίδης και στο 60΄ ο Φίλιππος Ευτυχίδης, οι οποίοι αμφότεραν ισοφάρισαν το ματς σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα. Το νικητήριο γκολ για τους «μαυροπράσινους» πέτυχε ο Χρίστος Βενιζέλος στο 70΄, ενώ ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ στο 40΄. Στο 55΄ ο Άρης Σπαθάρης είχε κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα U13 του Κεραυνού μετέχει από φέτος στις διοργανώσεις της ΚΟΠ, σε συνεργασία με την Arsenal Soccer School Cyprus. Η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» είναι αυτή που στελεχώνει την ομάδα U13 του Στροβολιώτικου σωματείου, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να επεκτείνεται και στην ομάδα Φούτσαλ που θα λάβει μέρος φέτος στη β΄ κατηγορία.

Όπως ισχύει και για την ακαδημία της Arsenal, έτσι και για την U13 του Κεραυνού, ο πρωταθλητισμός δεν είναι ο πρώτος στόχος, αλλά η σωστή κατάρτιση των ποδοσφαιριστών, στα πρότυπα των κατευθύνσεων από το Λονδίνο.

Προπονητής της ομάδας U13 του Κεραυνού είναι ο Όθωνας Χριστοδούλου, ενώ στον πάγκο στον πρώτο αγώνα της σεζόν 2015-16 βρίσκονταν επίσης οι Νίκολας Κόστα, Άρα Πετροσιάν και Χαράλαμπος Σπύρου.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, στον α΄ όμιλο ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει επίσης τις Ομόνοια, Διγενή Μόρφου, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΕΕΚ και Χαλκάνορα.

Η σύνθεση του Κεραυνού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: 1. Στήβεν Ντον Γεωργίου, 3. Μενέλαος Τζιοβάννης, 4. Ανδρέας Ιωάννου, 6. Βασίλης Χριστοδούλου, 7. Χαράλαμπος Μιραλλάης (55΄ 15. Ανδρέας Τζιοβάννης), 8. Παναγιώτης Θεοδότου, 9. Θαλής Παπακυριακού, 10. Αλέξανδρος Πασχαλίδης, 11. Φίλιππος Ευτυχίδης, 17. Βασίλης Στυλιανίδης (αρχ.), 27. Αριστίδης Χατζημηνάς (62΄ 46. Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους).

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους Χατζηγαβριήλ, Αβρααμίδη, Χαραλαμπίδη, Μουσκή, Κατσαντώνη, Κωνσταντίνου, Σπαθάρη, Ανδρέου, Καπνίση, Βενιζέλο, Κουμούλη.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy