Επί τέλους, χαμόγελα

Σε ένα δραματικό, παιχνίδι, η Νέα Σαλαμίνα χαμογέλασε επι τέλους επικρατώντας με 2-0 του Άρη με γκολ που σημειώθηκαν σε χρόνους καθυστερήσεων.

Στο 16ο λεπτό ο Μακρίεφ έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Νουρεντινόσκι σε δύσκολη απόκρουση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Μιντίκκη το οποίο εξουδετέρωσε ο Νουρεντινόσκι, με τον Άρη ωστόσο να είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα και έδειξε να είναι πιο απαιτητικός.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 51΄ με γύρισμα του Πάγκαλου ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ελλαδίτης έκανε το κοντρόλ μπροστά από τον Βεσελόφσκι αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιντίκκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σκοράροντας από πολύ δύσκολο σημείο. Στην εκπνοή του αγώνα και με τον Νουρεντινόσκι να βγαίνει μπροστά, ο Κορέια βρήκε χώρο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαδόπουλος(3η), Γκράσι, Μιντίκκης (3η)/Ιονίτσα(3η), Πάγκαλος, Ράντου, Μαραγκουδάκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου. (Σ. Βίκτωρος, Μ.Μαρίνου)
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Μακρίεφ, Κούσουλος, Νταμάχου, Παπαδόπουλος(58΄ Λεμέσιος), Γκράσι, Πόλιανετς(77΄ Κυπριανού), Μπριτζίτο(85΄ Σιαθάς), Μιντίκκης, Κορέια, Ρέινολντς.
ΑΡΗΣ: Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Φράγκος, Ιονίτσα(54΄ Αλέξε), Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Πάγκαλος(77΄ Μεντζβέτοβιτς), Νγκολόκ(69΄ Παχίπης), Ράντου.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy