Επίσημα υποψήφιος για τον δήμο Γερίου ο Ν. Παπαλαζάρου

Το αξίωμα του Δημάρχου Γερίου στις προσεχείς Δημαρχιακές εκλογές αποφάσισε να διεκδικήσει ο Νεόφυτος Παπαλαζάρου.

Σε σημερινή γραπτή δήλωσή του, ο κ. Παπαλαζάρου αναφέρει πως μοναδικός του γνώμονας είναι να υπηρετήσει τον δήμο και τους κατοίκους Γερίου, προβάλλοντας και υιοθετώντας σύγχρονες ιδέες, που να προσφέρουν ποιότητα στη ζωή τους.

“Απευθύνομαι”, αναφέρει, “στους κατοίκους Γερίου σεμνά και τους ζητώ την ψήφο τους”.

Απευθύνομαι στους νέους και στους άνεργους μας, στον κάθε δημότη και δημότισσα, που θέλουν την αλλαγή και την ανάπτυξη. Είναι καιρός για συλλογικές αποφάσεις για έργα υποδομής και ανάπτυξης. Για ένα Γέρι σύγχρονο με ορθολογιστική ανάπτυξη”.

Εκφράζει ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του προς τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, που έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του, ενώ σημείωσε ότι προσβλέπει τις προσεχείς μέρες στη στήριξη και άλλων κομμάτων και Κινήσεων στο Δήμο, σε ανθρώπους ανεξαρτήτως κόμματος και πολιτικών πεποιθήσεων, “που έχουν κουραστεί από την ανυπαρξία έργων και ζητούν την ανάπτυξη”.

Επιπλέον, σημειώνει ότι τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει αναλυτικά το πρόγραμμα του, ενώ θα επιδιώξει διάλογο με τους δημότες Γερίου με προσωπική επαφή, αλλά και μέσω διαδικτύου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy