Επίσημη επίσκεψη Συλλούρη στη Γεωργία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης, αναχωρεί μεθαύριο Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 (ώρα 14.40), για την Τιφλίδα όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής της Γεωργίας, κ. Irakli Kobakhidze.

Τον κ. Συλλούρη θα συνοδεύσει στη Γεωργία ο Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, κ. Revaz Lominadze και, από πλευράς της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Βουλής, κ. Σωκράτης Σωκράτους, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων, κα Εύη Σταυρή-Χατζηγιάννη και ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων, κ. Βασίλης Κοιλιαρής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Γεωργίας, κ. Giorgi Margvelashvili. Θα έχει δε συνάντηση με το Γεωργιανό ομόλογό του, κ. Kobakhidze, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του. Ο κ. Συλλούρης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, κ. Mikheil Janelidze, ενώ αναμένεται συνάντηση με τον Πατριάρχη της Γεωργίας, κ.κ. Ηλία Β’. Επαφές θα πραγματοποιηθούν, εξάλλου, με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Γεωργιανού Κοινοβουλίου, κ. Giorgi Volski, την Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, κα Sophie Katsarava και τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Γεωργίας-Κύπρου στη Γεωργιανή Βουλή, κ. Goga Gulordava.
Ο Πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί, τέλος, χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Τιφλίδα. Αναμένεται δε να επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Μαρτίου 2018 (ώρα 16.05).

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy