Επιστολή ΓΓ ΑΚΕΛ για το θέμα μονοπωλιακής κατάστασης στο Λιμάνι Λεμεσού

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού με επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη ζήτησε ενημέρωση για τις ενέργειες του για αποτροπή της δημιουργίας μονοπωλιακών καταστάσεων στο Λιμάνι Λεμεσού.

Παρατίθεται η επιστολή:
 
«Σε πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας EDT Agency Services LTD, τέθηκε ενώπιον μου το θέμα της δημιουργίας μονοπωλιακής κατάστασης στο λιμάνι Λεμεσού σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση εταιρειών που προβαίνουν σε εργασίες εντός της Κυπριακής ΑΟΖ από την DP World. 
Συγκεκριμένα, η EDT Agency Services LTD επικαλείται σχετική θέση του Υπουργείου σας όπως καταγράφεται σε επιστολή που εσείς ως Υπουργός αποστείλατε και στην οποία αναφέρετε ότι στο ανάδοχο έχουν παραχωρηθεί οι λιμενικές εργασίες γενικού φορτίου και όχι ειδικά οι εργασίες oil and gas. 
Θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε για τη θέση σας επί του συγκεκριμένου θέματος αλλά και για τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί ώστε να αποτραπεί η δημιουργία μονοπωλιακών καταστάσεων στο Λιμάνι. 
Σας ευχαριστώ».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy