Επιστροφή στις νίκες

Ο Ερμής μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής των play-offs επέστρεψε σήμερα στις νίκες κρατώντας την Δόξα στο παιχνίδι της παραμονής. Οι «φτεροπόδαροι» επικράτησαν της Καρμιώτισσας με 3-1 με σκόρερ τους Μασίνουα και Μπάουμαν που πέτυχε γκολάρα. Μοιραίος για την Καρμιώτισσα ο Μπάρμπαρος που έχασε πέναλτι.

Στο 65’ ο Ερμής βρήκε το γκολ όταν σε σέντρα μέσα στην περιοχή ο Μασίνουα με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0. Η Καρμιώτισσα συνέχισε να πιέζει ωστόσο δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες. Έτσι ο Ερμής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και στο 70’ με μια γκολάρα έκανε το 2-0. Συγκεκριμένα ο Μπάουμαν επιχείρησε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καρφώνει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καϊρίνου.

Εν τέλει η Καρμιώτισσα κατάφερε να μειώσει στο 91’ όταν ο Πάντος με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-1. Ο Ερμής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και στο 93’ ο Ψάλτης έκανε το 3-1 με σουτ μέσα στην περιοχή στην δεύτερή του επαφή με την μπάλα. Έτσι ο Ερμής εξασφάλισε την νίκη και στέρησε την ευκαιρία στην Καρμιώτισσα να αυξήσει την διαφορά από την Δόξα.

Ερμής: Στυλιανού, Ντε Μέλο (91′ Ψάλτης), Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Χριστόφ, Αλεξίου (77′ Γκραντίν), Μπάουμαν, Μασίνουα, Κότο Πάγιες (88′ Λίλλης), Ντε Βρίες, Χριστοφή
Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Γουήλερ, Μπαρμπαρό (75′ Βαττής), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Πάσεκ (75′ Σταύρου), Σάλιακας, Όρντος (83′ Πάντος)

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy