Επιστροφή της NOKIA, με Android

Η HMD Global, η οποία έχει πλέον στα χέρια της το ιστορικό Brand της Nokia, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου Smartphone της εταιρίας με Android, με το διακριτικό τίτλο Nokia 6, το οποία για αρχή τουλάχιστον θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, μέσω του JD.com και στοιχίζει περίπου 230€.

nokia-6-official

Το Nokia 6 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, και σύμφωνα με την HDM Global η κατασκευή του διαρκεί 55 λεπτά, για τη δημιουργία του σκελετού, και περισσότερες απο 10 ώρες για τη διπλή διαδικασία ανοδίωσης.

Στο hardware, έχουμε Full HD οθόνη 5.5″, με 2.5D γυαλί, τον Snapdragon 430 με 4GB RAM και 64GB ROMDual SIM, με τη μία θύρα να είναι υβριδική για να πάρει και κάρτα μνήμης, 16MP κάμερα με PDAF, στέρεο ηχεία με Dolby Atmos και μπαταρία 3000mAh.

Στο κομμάτι του Software θα βρείτε το Android 7.0 Nougat, χωρίς να είναι γνωστό αν θα έχει κάποιο Skin απο πάνω.

Το Nokia 6 είναι το πρώτο απο τα 6 συνολικά κινητά με το Brand της Nokia που έχει σκοπό να κυκλοφορήσει η HMD Global μέσα στο 2017, με στόχο κυρίως την αγορά της Κίνας, η οποία έχει 552 εκατομύρια χρήστες κινητών, και άρα αρκετό χώρο για να στριμωχτεί και η νέα Nokia.

ΠΗΓΗNOKIA

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy