Επιβάλλονται οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Αλκής

Ο βαθμός που πήρε η Αλκή στην Πάφο με αντίπαλο την τοπική ομάδα θεωρήθηκε ως ικανοποιητικός από τον προπονητή της «αθάνατης». Ο Σάββας Δαμιανού δεν ήθελε να δει την ομάδα του να φεύγει ηττημένη από το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό έγινε ξεκάθαρο μέσα από τον τρόπο που κινήθηκαν και οι αλλαγές του στον αγώνα.

Βάσει της εικόνας που είχαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, η Αλκή ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Η απουσία του ρίσκου όμως από ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, κράτησαν το αποτέλεσμα στην ισοπαλία και πλέον άπαντες στην ομάδα ξεκίνησαν να σκέφτονται το παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για την Αλκή, η οποία θέλει πάση θυσία την εντός έδρας νίκη. Μετά τον αγώνα με τους «πράσινους» της Λεμεσού, ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ομόνοια στο ΓΣΠ και ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Η ομάδα θέλει να πάει με καλή συγκομιδή σε αυτά τα παιχνίδια και έτσι η νίκη σε βάρος του Άρη επιβάλλεται.

Ο Σάββας Δαμιανού δεν θα έχει στη διάθεσή του εκ νέου τον Ράντοσλαβ Βασίλεφ που είναι τραυματίας. Αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού αυτό επιβάλλεται για να διεκδικήσει η ομάδα το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα με την Πάφο καταγράφεται και το γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας αποχώρησαν από το γήπεδο δυσαρεστημένοι, λόγω του αποτελέσματος που έφερε η Αλκή.Χρίστος Αποστολίδης

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.