Ερευνα για δικηγόρους του γραφείου Αναστασιάδη ζητά η δικηγόρος της Ryanair

Τη διεξαγωγή έρευνας για δυο δικηγόρους του δικηγορικού γραφείου του προέδρου Αναστασιάδη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αλλοίωσαν τα ονόματα τους στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, εκπροσωπώντας τη Ryanair, ζητά με επιστολή της η δικηγόρος Ελένη Βραχίμη.

Η κα. Βραχίμη ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για το κατά πόσον προκύπτουν ποινικά ή άλλα αδικήματα εναντίον του δικηγορικού γραφείου του προέδρου Αναστασιάδη και των δυο δικηγόρων του να δηλώσουν ψεύτικα ονόματα στα πρακτικά της συνάντησης που έγινε με τη διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης.

Στην επιστολή της η δικηγόρος επικαλείται τη διαπίστωση του γενικού ελεγκτή και διερωτάται πώς είναι δυνατό να υπάρξει για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ή και για το δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομα του και στο οποίο είναι συνέταιροι οι δυο θυγατέρες του και άλλοι.

Σύμφωνα με την έκθεση του γενικού ελεγκτή, σε συνάντηση στις 31 Οκτωβρίου 2014, δυο δικηγόροι του γραφείου του κυρίου Αναστασιάδη, παρουσιάστηκαν με αλλοιωμένα ονόματα και ως δικηγόροι άλλου δικηγορικού γραφείου στις διαπραγματεύσεις για την πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ryanair.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy