Ερευνα για δύο Σχέδια Αναδασμού

Στην αγορά υπηρεσιών για τον έλεγχο δύο Σχεδίων Αναδασμού καθώς και για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τα απόβλητα από χρησιμοποιημένα ελαστικά, προχωρεί η Ελεγκτική Υπηρεσία.

Η Υπηρεσία υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών – το οποίο εγκρίθηκε και προωθήθηκε στη Βουλή – για την αποδέσμευση ποσού ύψους 3,000 ευρώ για την αγορά υπηρεσιών Πολιτικού Μηχανικού για έλεγχο των δύο Σχεδίων Αναδασμού και επιπλέον 3,742 ευρώ για την αγορά υπηρεσιών Μηχανικού Περιβάλλοντος για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τα απόβλητα από χρησιμοποιημένα ελαστικά.

Το Υπουργείο ενέκρινε την αποδέσμευση συνολικά 218,422 ευρώ που αφορούν συμβατικές αλλά και νέες υποχρεώσεις για την αγορά υπηρεσιών για διάφορα Υπουργεία και Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, ενέκρινε ποσό ύψους 20,546 ευρώ για την Ελεγκτική Υπηρεσία, 112,080 ευρώ για την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού (περιλαμβάνει κονδύλι για συγκεκριμένη έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δεν κατονομάζεται), 24,804 ευρώ για το Γραφείο του Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, 41,000 ευρώ για το Υπουργείο Άμυνας και 20,000 ευρώ για το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Το σημείωμα του Υπουργείου Οικονομικών θα συζητηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Κωνσταντίνος Ζαχαρίου

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy