Έρευνες και σε άλλες περιοχές για το φονικό του Στροβόλου

Έγιναν και σήμερα εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή που έγινε το στυγερό έγκλημα του ζεύγους Χατζηγεωργίου την περασμένη Πέμπτη στο Στρόβολο για εντοπισμό του φονικού όπλου ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας.

Μιλώντας το μεσημέρι στον “Άστρα” ο Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι γίνονται έρευνες και σε άλλες περιοχές. Πρόσθεσε ότι συνεχίζεται ο κύκλος των καταθέσεων από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Σημείωσε ωστόσο ότι ο χρόνος λήψης της κατάθεσης από τον 15χρονο γιο του ζεύγους θα αποφασιστεί από τους ανακριτές της υπόθεσης. Όπως εξήγησε ο κ. Αγγελίδης, θα πρέπει να τηρηθούν κάποιες διαδικασίες κατά τη διάρκεια κατάθεσης ενός ανήλικου όπως είναι μεταξύ άλλων η παρουσία κοινωνικού λειτουργού και άλλων υπηρεσιών που θα κριθεί σκόπιμο να βρίσκονται σε μια σοβαρή υπόθεση. Παράλληλα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι υπολείπεται αρκετό ανακριτικό υλικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης προσθέτοντας ότι απαιτείται χρόνος για τη λήψη καταθέσεων και τη διασταύρωση γεγονότων.

Την ίδια ώρα, ο κ. Αγγελίδης δε θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία ότι εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard ο οποίος θα συνδράμει στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Μ. Ματσάκης: Κάτι κρύβει η αστυνομία για τη δολοφονία στον Στρόβολο

Κ. Κληρίδης: Υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο 

Νωρίτερα, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης έκανε λόγο για δύσκολη υπόθεση. Πρόσθεσε ότι κατά τη χθεσινή σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το ανακριτικό έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ο Κώστας Κληρίδης τόνισε ότι υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο μέχρι να ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης. Υπέδειξε ότι πρέπει να αναμένεται η ολοκλήρωση των ανακριτικών εξετάσεων που πρέπει να γίνει όπως είπε με τρόπο σταδιακό και προσεκτικό.

foniko strovolos

Σήμερα η κηδεία του ζεύγους

Στο μεταξύ, στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα τα θύματα της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο. Η κηδεία του Γεώργιου Χατζηγεωργίου και της Κωνσταντίνας Σεργίου θα τελεστεί στις 3 και 30 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy