Εργο…Αλβες

Η Ανόρθωση επικράτησε με 4-2 του Εθνικού Άχνας και έκανε αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει εισιτήριο στην πρώτη εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν δύο φορές, αρχικά με τον Ζελάγια στο 23΄ και ακολούθως με το αυτογκόλ του Σάντος στο 28΄.

Ο Αντρέ Άλβες με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στην ολική ανατροπή, ενώ σκόραρε και ο Βίκτορ. Αρχικά ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε προσωρινά στο 26΄ με κοντινό πλασέ ενώ στην επανάληψη, με την είσοδο Καμπρέρα και Ολιβέιρα, ήταν ασταμάτητος.

Με την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα ο Άλβες έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, ο Βίκτορ με κοντινή προβολή στο 82΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή ενώ ο Βραζιλιάνος «κτύπησε» και στο 84΄ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην τέταρτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα και διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τον Ερμή.
Ανόρθωση: Κόπριβετς, Ερέρο, Καλδερόν, Σάντος, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Καρλίτος (57΄ Καμπρέρα), Ράγιος, Άλβες (87΄ Αγκιλάρ).
Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι, Κατσαράβα (58΄ Γκαβρίλα-76΄ Ιλουρίτζε), Χατζηβασίλης, Ενέσκου, ΚυπριανούΦιλίποφ, Ζελάγια.
Κίτρινες: Καλό, Βίκτορ/Κιπιάνι, Στόιτσεφ, Μπογκατίνοφ.
Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου(Σ. Νικήτα, Ν. Καλησπέρας)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy