ΕΣΕΜ: Παράδοση υπογραφών ενάντια στις εξετάσεις ανά τετράμηνο

“Σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 θα μεταβούμε στο Υπουργείο Παιδείας για να παραδώσουμε τις χιλιάδες υπογραφές που μαζέψαμε ενάντια στις εξετάσεις ανά τετράμηνο που προωθούνται να εφαρμοστούν τη σχολική χρονιά 2018-2019”, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΕΣΕΜ Λευκωσίας-Κερύνειας, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.
Αυτούσια η ανακοίνωση
Οι Επαρχιακές Συντονιστικές Επιτροπές Μαθητών Λευκωσίας-Κερύνειας, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή με σκοπό να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 θα μεταβούμε στο Υπουργείο Παιδείας για να παραδώσουμε τις χιλιάδες υπογραφές που μαζέψαμε ενάντια στις εξετάσεις ανά τετράμηνο που προωθούνται να εφαρμοστούν τη σχολική χρονιά 2018-2019.
 
Ως ΕΣΕΜ θα συνεχίσουμε αν αγωνιζόμαστε για ένα ανθρώπινο και δημοκρατικό σχολείο που θα αναπτύσσει την κριτική σκέψη και όχι τη βαθμοθηρία. Καλούμε τον Υπουργό να εργαστεί σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να αναθεωρηθούν οι κανονισμοί λειτουργίας των σχολείων.
 
Οι υπογραφές θα παραδοθούν στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου κ. Αίγλη Παντελάκη η ώρα 13:00. Επιπρόσθετα θα προχωρήσουμε σε δηλώσεις για να αναφέρουμε τους λόγους διαφωνίας μας με το μέτρο των εξετάσεων ανά τετράμηνο.
 
Θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε και να καλύψετε τη δράση των ΕΣΕΜ.
Βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση.
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy