Εσωσε το βαθμό στο τέλος

Την υστάτη στιγμή η ΑΕΚ απέφυγε την ήττα στο «Στέλιος Κυριακίδης» ισοφαρίζοντας 1-1 την Πάφο η οποία προηγείτο 1-0 ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Λαρένα ισοφάρισε στο 90+4΄ το γκολ που είχε πετύχει στο 73΄ ο Μπεριγκό. Η  ΑΕΚ πήρε ένα βαθμό, αλλά έχασε δυο και έμεινε πολύ μακριά από την κορυφή με 53β (10β. πίσω από το ΑΠΟΕΛ), αλλά και η απόσταση από την 3η Ανόρθωση πήγε στους τρεις βαθμούς. Η Πάφος που στάθηκε πολύ καλά και νιώθει πικραμένη από την απώλεια της ήττας έφτασε στους 26 βαθμούς και παραμένει στην 9η θέση.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έχασε πέναλτι στο 12΄ με το Γιάννου, η Πάφος είχε ευκαιρίες και δοκάρι με Μπρουλς (54΄) για να προηγηθεί στο 73΄ με το Μπεριγκό. Η ΑΕΚ πίεσε έντονα στα τελευταία λεπτά και αφού έχασε με τη σειρά της κάποιες ευκαιρίες ισοφάρισε στο 90+4΄ με το Λαρένα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ταραβέλ/Λαμπάν, Τέτε (6η)

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ψευδιώτης  (Μ. Καλογήρου, Ν. Εγγλέζου)

ΠΑΦΟΣ FC : Κόπριβετς, Ταραβέλ, Μοστεφά, Γκάποβς, Γιάνζα, Πογιέ, Γκουλόν, Ρόγκουλιτς, Μπρουλς, Σικόρσκι (88΄ Κομπανί), Μπεριγκό

Στον πάγκο: Αγκούν, Βασιλείου, Πικραμένος, Χριστοδούλου, Ντεούλ, Σταύρου, Γιαγκουδάκης, Δημοσθένους, Ντόβπνια

ΑEK  : Πάμπλο, Αντωνιάδης (80΄ Ρουσιάς), Μοϊσοφ, Καταλά, Νέλσον, Λαμπάν, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Τομάς (70΄ Χέφελ), Γιάννου (58΄ Τέτε)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy