Αισθητική και κύρος ΒMW στο ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο της Charalambos Pilakoutas Ltd

Εκδήλωση κύρους και λάμψης χαρακτηρίστηκε το event των εγκαινίων του ανακαινισμένου εκθεσιακού χώρου της Charalambos Pilakoutas Ltd στη Λευκωσία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολύ εκλεκτοί προσκεκλημένοι, καθώς και διακεκριμένα στελέχη της BMW όπως ο Dr. Nicolas Peter,Senior Vice President Region Europe και ο Christoph Von Tschirschnitz, President Central and South Eastern Europe.

Το ανακαινισμένο showroom αποτελεί έκφραση της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της Charalambos Pilakoutas Ltd που στόχο έχει να προχωρά διαρκώς μπροστά και να εξελίσσεται. Η ολική ανακαίνιση έγινε στους χώρους που φιλοξενούν τα ΒMW και MINI, κάτω από τις νέες προδιαγραφές των αντίστοιχων χώρων που απαιτεί το εργοστάσιο της BMW παγκοσμίως, μιας κι ένα κορυφαίο brand οφείλει να έχει κορυφαίες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών του, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, τη αισθητική αλλά και τη θετική ενέργεια.

 

Στην ομιλία του ο κύριος Χαράλαμπος Πηλακουτας, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, στο ξεκίνημα της Charalambos Pilakoutas Ltd, πριν από 57 χρόνια, όταν ο κύριος Κόδρος Πηλακούτας, ανέλαβε την αντιπροσωπεία της BMW στην Κύπρο, βάζοντας ισχυρές βάσεις ενός ισχυρού και πρωταγωνιστικού ομίλου στην αγορά αυτοκινήτων και βιομηχανικών ειδών στην Κύπρο. «Ήταν στην επιχειρηματική φιλοσοφία μας από τότε να βάζουμε τον πήχη συνεχώς πιο ψηλά. Από την αρχή αυτό ήταν κομμάτι του DNA του ομίλου: η διαρκής εξέλιξη για να είμαστε πρωταγωνιστές στον τομέα μας.

Οι εταιρίες του Ομίλου Πηλακούτα επιβεβαιώνουν στην πράξη την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία τους. Με νέες υπηρεσίες για τους πελάτες μας και νέα προϊόντα είμαστε στην αιχμή των εξελίξεων στον κλάδο. Όπως και έγκυρες έρευνες αγοράς έχουν δείξει, ο Όμιλος Πηλακούτα βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας μεταξύ των δώδεκα μεγαλύτερων εισαγωγέων αυτοκινήτων στην Κύπρο.

Οι διαχρονικές επιχειρηματικές δυνάμεις του ομίλου, η ποιότητα των υπηρεσιών και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκαν ακόμη πιο σημαντικές στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Την ποιότητα των προϊόντων μας την εγγυώνται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, όμως την ποιότητα των υπηρεσιών μας τη διασφαλίζει ο επαγγελματισμός, η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και το μεράκι του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου μας.

Η σχέση της Charalambos Pilakoutas Ltd με την BMW είναι μια σχέση πάθους για το αυτοκίνητο. Η BMW μας ενθαρρύνει να αναζητούμε διαρκώς την τελειότητα. Δεν είναι μόνο η αισθητική, η ασφάλεια, ο δυναμισμός και η τεχνολογία. Είναι αυτό που πρέπει να ζήσεις, για να το νιώσεις και να το καταλάβεις. Ξέρουμε πως οι πελάτες μας έχουν μεγάλες απαιτήσεις από μια αντιπροσωπεία που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και από ένα Brand που βρίσκεται στην κορυφή και δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Πιστεύω πως το νέο showroom αντανακλά την πραγματικότητα αυτή».

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης των εγκαινίων παρουσιάστηκαν και τα νέα μοντέλα της BMW. Φιλοσοφία της BMW είναι ότι ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις. Με τη Νέα Σειρά 7 δημιουργούμε σήμερα την τεχνολογία και την πολυτέλεια του αύριο. Η Νέα Σειρά 7 που αντανακλά την τεχνολογία και την πολυτέλεια του αύριο σε επίπεδο άνεσης, σχεδιασμού, αισθητικής και δυναμισμού, χωρίς να αφήνει όμως πίσω την περιβαλλοντική πλευρά της αυτοκίνησης, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW Efficient Dynamics που δίκαια χαρίζει στο αυτοκίνητο τις άριστες κριτικές του διεθνούς αυτοκινητιστικού τύπου και θριαμβευτικά σχόλια.

To «παρών» του στην εκδήλωση έδωσε και το εντελώς νέο BMW Χ1, το οποίο ακολουθεί επίσης τον δρόμο της δημιουργίας του μέλλοντος της αυτοκίνησης. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο SUV όπως τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας Χ της ΒΜW, πιο ψηλό, πιο πλατύ και πιο ευρύχωρο από το μοντέλο που αντικαθιστά, αλλά παράλληλα, πιο καθαρό και πιο οικονομικό. Η νέα BMW X1 υποδέχεται τους επιβάτες της με υλικά υψηλής ποιότητας, σχεδίαση εξαιρετικής αισθητικής και τεχνολογία που προσφέρει κορυφαίο δυναμισμό, συνδυάζοντας ιδανικά τον σπορ χαρακτήρα της, την άνεση, τη πολυμορφικοτητα και την αισθητική.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy