ESTRELLΑ PARTY

Δίπλα στο κύμα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια, η εταιρεία ΚΕΟ διοργάνωσε ένα παραθαλάσσιο παρτυ για να παρουσιάσει το νέο της αστέρι, την EstrellaDamm, την μπύρα της Βαρκελώνης. Οι καλεσμένοι της ΚΕΟ, πελάτες, συνεργάτες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, απόλαυσαν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χρώματα της Μεσογείου.

Η Estrella, που στα ισπανικά θα πει «αστέρι», είναι μπύρα lager και παράγεται από 100% φυσικά συστατικά. Ακολουθεί μέχρι σήμερα την ίδια συνταγή που έφτιαξε ο August Damm το 1876 για να ταιριάζει στο κλίμα και στον τρόπο ζωής της Μεσογείου, στο καλοκαίρι, στην αγάπη για την ζωή, για την παρέα, και το καλό φαγητό. Το Μεσογειακό ταπεραμέντο της Estrella ταυτίζεται απόλυτα με τον Κύπριο καταναλωτή που ζει έντονα και με πάθος την ζωή.

Εκτός από την Estrella, οι καλεσμένοι της ΚΕΟ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και άλλες μπύρες της σειράς Damm, όπως την Inedit, μια γαστρονομική κορυφή που δημιούργησε η εταιρεία σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης σεφ FerranAdria. Η ΚΕΟ, αποκλειστικός αντιπρόσωπους της Estrella στην Κύπρο παρουσίασε επίσης την Dauraτην πολυβραβευμένη μπύρα χωρίς γλουτένη και την FreeDamm με 0.0% αλκοόλ.

Σε οποιαδήποτε μορφή της, η Estrella προσφέρει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι όπως ακριβώς ταξίδεψε η ΚΕΟ τους καλεσμένους της σε αυτή την εκδήλωση.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy