Αίθριος ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 9  στα παράλια και στους 2  στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3  μποφόρ,  και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ το απόγευμα δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ενώ θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη.  

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

 

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 19°C 7°C 48%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 19°C 8°C 54%
Λεμεσός: 20°C 10°C 52%
Αεροδρόμιο Πάφου: 18°C 8°C 63%
Παραλίμνι 19°C 10°C 54%
Πρόδρομος 10°C 2°C 72%
Πόλις Χρυσοχούς 18°C 8°C 62°C
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy