Ετοιμάζεται για το ντέρμπι η ΑΕΛ

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ εκτός έδρας αντιμετωπίζεται με απόλυτη σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μέχρι τώρα, μετρά το απόλυτο των βαθμών, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα.

Αυτό είναι κάτι το οποίο ικανοποιεί τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δουλεύει συνεχώς, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

Η προετοιμασία θα αρχίσει αύριο με πρωινή προπόνηση ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ρεπό ξεκούρασης.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων. Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι έγινε η σύσκεψη με την Αστυνομία και την ΑΕΚ για τα μέτρα του αγώνα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 16/0 στο “AEK ARENA”.

Αποφασίστηκε ότι θα ισχύσει ακριβώς το ίδιο μέτρο που ίσχυσε και στον περσινό μεταξύ μας αγώνα στη Λάρνακα.
Η ΑΕΛ θα προπωλήσει τα εισιτήριά της μόνο από το “AEL OFFICIAL SHOP” με την κάρτα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει αγοράζοντας το εισιτήριό του να αναγράφει τα στοιχεία του στο εισιτήριο και όταν θα εισέρχεται στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να φέρει μαζί του την πολιτική του ταυτότητα για να την επιδεικνύει στην είσοδο της κερκίδας.

Δεν θα υπάρξει σε καμία περίπτωση κατακράτηση των στοιχείων των φιλάθλων μας από την γηπεδούχο ομάδα.

Λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό εισιτηρίων που θα μας παραχωρηθεί, αλλά και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, θα έχουμε σε αυριανή ανακοίνωση».

Χρίστος Αποστολίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy