Αιτήσεις για διδασκαλία στο Ριζοκάρπασο δέχεται η ΕΕΥ

2252
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για μετάθεση/διορισμό στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου κατά την επόμενη σχολική χρονιά 2017/2018, να υποβάλουν αίτηση ιδιοχείρως, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017.

Οπως αναφέρεται, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί στο Γραφείο της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Σύμπλεγμα Νέων Κυβερνητικών Γραφείων, οδός Μιχαλάκη Καραολή, 1408 Λευκωσία) ή με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22602789.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί, αλλά και εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα διοριστέων. Διευκρινίζεται ότι αίτηση θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλουν και όσοι υπηρετούν ήδη στα σχολεία Ριζοκαρπάσου εάν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την υπηρεσία τους εκεί.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί με ιδιόχειρη επιστολή, στην οποία να αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου (αρ. ταυτότητας, τηλεφώνων και διεύθυνση). Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος διαμένει μόνιμα ή προσωρινά στα κατεχόμενα χωριά του Ριζοκαρπάσου ή της Αγίας Τριάδας θα πρέπει να προσκομίσει σχετική βεβαίωση από τον αντίστοιχο κοινοτάρχη για τη διαμονή του. Περαιτέρω, όσοι αιτητές δηλώνουν συγγένεια με εγκλωβισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να διαμένει στις κατεχόμενες περιοχές θα πρέπει να υποβάλουν βεβαίωση από την Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων με την οποία να βεβαιώνεται η εν λόγω συγγένεια.
Στη συνέχεια παρατίθενται οι ειδικότητες στις οποίες δυνατόν να προκύψουν ανάγκες. Εντούτοις, διευκρινίζεται ότι, σε ορισμένες ειδικότητες ο διορισμός μπορεί να είναι για μερική απασχόληση ή και σε κάποιες από αυτές να μην προκύψουν τελικά καθόλου ανάγκες.

Ι. ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Διευθυντές, Βοηθούς Διευθυντές Α’

Καθηγητές: Θρησκευτικών Φιλολογικών, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Αγγλικών, Γαλλικών, Τουρκικών, Εμπορικών, Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Τέχνης, Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, Πληροφορικής/Επιστήμης Η.Υ, Τεχνολογίας, Οικιακής Οικονομίας

ΙΙ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί

Τέλος, αναφέρεται ότι η παρούσα ανακοίνωση καταχωρήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, σε αυτή τη διεύθυνση.

Σχολιάστε την είδηση

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.