Ευρωλίγκα: Θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες

Με τους «αιώνιους» του ελληνικού Μπάσκετ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να μπαίνουν στη μάχη, συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21.45) στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να προσθέσει ακόμα ένα δίποντο στο σακούλι του. Οι «πράσινοι» πάντως με όπλο την έδρα τους έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

Οι Ιταλοί, από την άλλη, «έσπασαν το ρόδι» την προηγούμενη εβδομάδα, με την εκτός έδρας νίκη τους επί της Μπάγερν Μονάχου. Ενα κατόρθωμα που θέλουν να επαναλάβουν στο ΟΑΚΑ απόψε.

Από εκεί και πέρα απ’ την καυτή «Kombank Arena» του Βελιγραδίου καλείται να περάσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, κάνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα». Ωστόσο, το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στους παθιασμένους Σέρβους.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ουνικάχα Μάλαγα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρόκειται, άλλωστε, για δύο εκ των αήττητων στη φετινή διοργάνωση. Κάτι που θα πάψει να ισχύει από το βράδυ της Παρασκευής.

Το παιχνίδι απέναντι στη Λιμόζ είναι το πλέον κρίσιμο για την Αλμπα Βερολίνου. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, με την κατάκτηση των δύο βαθμών να είναι αναγκαίοι, για να μπορέσει να ελπίζει σε πρόκριση στο Top 16.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα έχει ως εξής:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ουνικάχα Μάλαγα (Β;Ομιλος)
20:00 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός (Δ’ Ομιλος)
21:00 Αλμπα Βερολίνου-Λιμόζ (Β’ Ομιλος)
21:45 Βαλένθια-Λαμποράλ Κούτσα (Δ’ Ομιλος)
21:45 Γαλατασαράι-Κλαϊπέντα (Δ’ Ομιλος)
21:45 Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο (Γ’ Ομιλος)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy