Εξαήμερη κράτηση σε 35χρονο για κατοχή ναρκωτικών και επίθεση κατά αστυνομικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών και επίθεση κατά αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 19.30 χθες βράδυ κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη της τροχαίας Λάρνακας, ανακόπηκε αυτοκίνητο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλεια που οδηγούσε 35χρονος από την Αθηένου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 35χρονος άρπαξε ένα σακουλάκι από τη θέση του συνοδηγού που περιείχε ποσότητα κάνναβης και τράπηκε σε φυγή, ρίχνοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα στο έδαφος.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον άνδρα αλλά στην προσπάθεια τους προκλήθηκε επεισόδιο με αποτέλεσμα ο ύποπτος να κτυπήσει ένα αστυνομικό. Τελικά ο 35χρονος ανακόπηκε και στο σακουλάκι εντοπίστηκαν 3 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης ενώ στη συνέχεια στο έδαφος ανακαλύφθηκαν άλλα 28 γραμμάρια.

Στη θέση του συνοδηγού εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας ενώ σε τσαντάκι μέσης που είχε πάνω του ο 35χρονος υπήρχαν 700 ευρώ.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες. Εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 31 γραμμαρίων, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αντίστασης κατά τη σύλληψη και προσπάθεια καταστροφής τεκμηρίων.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy