Εξαγγελία υποψηφιότητας για δημαρχία Γερμασόγειας από τον Κυριάκο Ξυδιά

Σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, χρηστή διοίκηση και αξιοκρατία υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξαγγελία της υποψηφιότητας του για τη δημαρχία Γερμασόγειας ο Κυριάκος Ξυδιάς, ο οποίος κατέρχεται στις εκλογές με τη στήριξη της Κίνησης Τουριστικής Ανάπτυξης Γερμασόγειας, ενώ αναμένεται και επίσημα η στήριξη του από το ΑΚΕΛ, στις 15 Οκτωβρίου.

Εξαγγέλλοντας το απόγευμα την υποψηφιότητα του, ο κ.Ξυδιάς, που είχε επαναδιεκδικήσει τη δημαρχία το 2011, ανέφερε πως “η προηγούμενη δεκαετία δεν έχει να επιδείξει κανένα απολύτως αναπτυξιακό έργο για το καλό του Δήμου και των δημοτών, αλλά αντίθετα έχει συσσωρεύσει προβλήματα, ο Δήμος έχει περιπέσει σε ανυποληψία, παρατηρούνται σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στη δημοτική μηχανή και έχει επιδεινωθεί σημαντικά η οικονομική του κατάσταση”.

“Οι πολίτες δικαιολογημένα νιώθουν απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι”, είπε, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του πως “η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί”.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, συνέχισε, είναι ότι μέσα από σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, εντιμότητα, διαφάνεια, ειλικρίνεια και κυρίως με συλλογικότητα, θα δουλέψω για τη Γερμασόγεια που όλοι θα ήθελαν να ζουν.

Τόνισε δε ότι μοναδικός του στόχος θα είναι το συμφέρον της πόλης, η χρηστή διοίκηση και η αξιοκρατία και κάλεσε τους δημότες να σταθούν δίπλα του, “ώστε μαζί να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα”.

“Σας καλώ όλους μαζί να δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον, τη μάχη για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα των τελευταίων χρόνων, τη μάχη για να επαναφέρουμε το Δήμο μας στο προσκήνιο”, είπε στην ομιλία του ο Κυριάκος Ξυδιάς απευθυνόμενος στου συνδημότες του, προσθέτοντας πως το ολοκληρωμένο του πρόγραμμα θα κατατεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλώντας ταυτόχρονα τους δημότες να βοηθήσουν στην τελική διαμόρφωση του, καταθέτοντας εισηγήσεις και απόψεις.

“Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τη δημιουργία πλατφόρμας όπου θα δίνει τη δυνατότητα για την ανάπτυξη αυτής της αμφίδρομης επικοινωνίας”, συμπλήρωσε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy