Εξαγγελιών συνέχεια…

Ρίχνοντας μια ματιά στις ανακοινώσεις των επιτελείων Νικόλα, Αναστασιάδη, Λιλλήκα και ΕΛΑΜ, βλέπεις ο ένας να κατηγορεί τον άλλον ότι του κλέβει τις προτάσεις.

Συγγνώμη δηλαδή ποιος άνθρωπος με στοιχειώδη κοινή λογική δεν καταλαβαινει ότι ο ένας υποψήφιος είναι παραλλαγή του άλλου; Περιμένουμε από τις ανακοινώσεις περί αντιγραφών να μας το επιβεβαιώσουν; Με τη φόρα που έχει πάρει η απερχόμενη κυβέρνηση με τις εξαγγελίες, θα ξαναεξαγγείλει το Τελεφερίκ του 2013.

Γιατί να έχουμε μόνο ένα εξαγγελθέν τελεφερίκ; Ας έχουμε δύο, το ένα να πιέννει και το άλλο να έρκεται. Χαλά μας; Τελικά η κυβέρνηση αφότου επετσόκοψε την προσφυγική πολιτική -βασικά έμεινε ένα κοκκαλούι κάτι ψιλά- έρχεται με το πυροτέχνημα αποζημίωση για απώλεια χρήσης των περιουσιών των προσφύγων.

Δηλαδή, θα αποζημιώνει κάθε χρόνο τα ξενοδοχεία στην Αμμόχωστο με full κρατήσεις; Δηλαδή εντάξει, ο Walt Disney έγραφε παραμύθια, ο Φώσκολος σειρές 20 χιλιάδων επεισοδίων, αλλά ο Αναστασιάδης και το επιτελείο του έχουν ανεβάσει το επίπεδο.

ΠΠ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy