Εξαιρετικός στα δοκιμαστικά ο Τζιωρτζής

Ο 17χρονος Κύπριος πιλότος Βλαδίμηρος Τζιωρτζής έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα στα δοκιμαστικά της Formula Euro στη Βαλένθια, που πραγματοποιήθηκαν το διήμερα 18-19 Δεκεμβρίου.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αν και οδηγούσε ένα παλαιότερο μονοθέσιο που υστερούσε σε ταχύτητα από τα άλλα που βρίσκονταν στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια και χωρίς να του εφαρμόσει η ομάδα νέα ελαστικά για λόγους τακτικής, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής κέρδισε τις εντυπώσεις στα διήμερα δοκιμαστικά με την Team West-Tec.

Η βρετανική ομάδα συμμετέχει στη Formula Euro, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που βρίσκεται ένα βήμα κάτω από το GP3 Series και το οποίο το 2015 θα επισκεφτεί τις πίστες Nurburgring, Red Bull Ring, Jerez, Hungaroring, Silverstone, Spa, Monza και Βαρκελώνη. Ο Τζιωρτζής έλαβε μέρος για δεύτερη φορά σε δοκιμαστικά με την West-Tec, μετά την εμφάνιση του τον περασμένο Οκτώβρη στο Silverstone. Στόχος του 17χρονου Κύπριου πιλότου είναι να εξασφαλίσει θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015.

Στα δοκιμαστικά που έγιναν στην ισπανική πόλη το διήμερο 18-19 Δεκεμβρίου, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα την πρώτη μέρα, λόγω προβλημάτων με το κάθισμα του μονοθεσίου, όμως τη δεύτερη μέρα πήρε τα πάνω του και κατέγραφε χρόνους πολύ κοντά στους -πιο έμπειρους- αντιπάλους του.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy