Φ. Φαίδωνος: “Παλιομοδίτικες μέθοδοι” του κ. Ν.Σιακόλα

«Κάτω από το βάρος των δημοσίων δηλώσεων μου σε σχέση με τις τουρκοκυπριακές περιουσίες, ο κ. Νίκος Σιακόλας και η εταιρεία Cyprus Limni Resorts & Golfcourses Ltd κατέφυγαν στη λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον μου για “επιζήμια ψευδολογία”, “δυσφήμιση” και “λίβελο” και με αίτημα την έκδοση διατάγματος του Δικαστηρίου με το οποίο να απαγορεύεται όπως δημοσιεύω “δυσφημιστικά” σχόλια γι’ αυτούς»αναφέρει με γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Πιστεύοντας και ζώντας στη διαφάνεια συνεχίζει ο Δήμαρχος Πάφου, δίνει στη δημοσιότητα την απαίτηση των εναγόντων.
Εκτιμά επιπρόσθετα όπως ισχυρίζεται , ότι ο κ. Σιακόλας και η ελεγχόμενη απ’ αυτόν εταιρεία επιχειρούν να τον φιμώσουν εν ονόματι της προστασίας του καλού τους ονόματος και της καλής φήμης τους.

Η προσπάθεια του Ομίλου Σιακόλα συνεχίζει ο Δήμαρχος Πάφου δεν θα πετύχει, προσθέτοντας πως την 1η Σεπτεμβρίου, δύο μόλις μέρες από την καταχώριση της εν λόγω αγωγής εναντίον του, απέστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας επιστολή με την οποία τον καλεί να διερευνήσει την ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων αναφορικά με πράξεις που έγιναν προς όφελος της εταιρείας Cyprus Limni Resorts & Golfcourses Ltd σε σχέση με Τ/Κ περιουσίες και αφορούν ανταλλαγή και εκμίσθωση.

Επισημαίνει επίσης πως οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν για να έχουν άποψη και γι’ αυτό δημοσιοποιεί την εν λόγω επιστολή μου, όπως αναφέρει .

Η μάχη που γίνεται δεν είναι προσωπική του Φαίδωνα Φαίδωνος, είναι μια μάχη όλων όσων πιστεύουν στην πάταξη της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πάφου .

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy