Facebook Messenger και χωρίς λογαριασμό facebook…

Την δυνατότητα για χρήση του Facebook Messenger και χωρίς λογαριασμό δίνει πλέον το Facebook

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί κανείς το Facebook Messenger, τη γνωστή υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας (instant messaging) της δημοφιλέστερης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να χρειάζεται να έχει λογαριασμό στο Facebook, ξεκινά να προσφέρει ο αμερικανικός κολοσσός του Διαδικτύου.

Όταν κάποιος ανοίγει την εφαρμογή του Facebook Messenger θα υπάρχει μία επιλογή «Δεν είσαι στο Facebook» την οποία όταν την επιλέξει θα του ζητηθεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, όπως συμβαίνει και με άλλες αντίστοιχες εφαρμογές όπως είναι το Whats App.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε πριν από λίγες ώρες και αποτελεί ένα δείγμα της νέας προσέγγισης που έχει το Facebook απέναντι στον Messenger. Εδώ και μερικές εβδομάδες, το Facebook Messenger μπορεί να φιλοξενεί και εφαρμογές τρίτων, όπως, για παράδειγμα, τα διαδραστικά μηνύματα του Pinnatta, και γενικότερα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει δηλώσει ότι θέλει η συγκεκριμένη υπηρεσία να λειτουργήσει ως βασικό μέσο επικοινωνίας μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy