Φιλανθρωπικός αγώνας για το Σύνδεσμο για τη Στήριξη Αυτισμού

Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αγώνα, τον οποίο διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Αγίας Νάπας και η ΝΙREAS TRIATHLON, στο πλαίσιο του  Χριστουγεννιάτικου Μαραθωνίου και της τελετής φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου δόθηκαν στον Σύνδεσμο για τη Στήριξη Αυτισμού Αμμοχώστου με στόχο την ενίσχυση του έργου του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας.
 
Η επιταγή ύψους €500,00 παραδόθηκε στην Χρύσω Προδρόμου, εκ μέρους του Συνδέσμου από τον Παναγιώτη Νταή της ΝΙREAS TRIATHLON, σε τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.
 
Ο κ. Νταής εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες προς  το Δήμο Αγίας Νάπας για την βοήθεια στη διοργάνωση του αγώνα και την ευκαιρία που δόθηκε στη ΝΙREAS TRIATHLON να βοηθήσει το έργο του Συνδέσμου για τη Στήριξη Αυτισμού  Αμμοχώστου.
 
Η κ. Προδρόμου με τη σειρά της ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αγίας Νάπας και τη ΝΙREAS TRIATHLON για την διοργάνωση του Φιλανθρωπικού Αγώνα και για την οικονομική στήριξή τους προς τον Σύνδεσμο.
 
Μαζί με τις ευχαριστίες της η κ. Προδρόμου πρόσφερε στο Δήμαρχο Γιάννη Καρούσο και στον Παναγιώτη Νταή από μία ζωγραφιά, την οποία φιλοτέχνησαν τα παιδιά που υποστηρίζονται από το έργο του Συνδέσμου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy