Marie-Eleni: Διαψεύδονται ως πλήρως αβάσιμα δημοσιεύματα ότι βρίσκεται σε κότερο στην Αττάλεια

Διαψεύδουν ως πλήρως αβάσιμα τα δημοσιεύματα που φέρουν την Marie-Eleni Grimsrud να βρίσκεται σε κότερο που είναι ελλιμενισμένο στην Αττάλεια της Τουρκίας, πηγές από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Marie-Eleni μετά την απαγωγή της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της, Torkel Grimsrud, σε σκάφος (μικρό κότερο) που βρίσκεται ελλιμενισμένο εδώ και αρκετές εβδομάδες στη μαρίνα της Αττάλειας στην Τουρκία.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πληροφόρηση προήλθε από την οικογένεια, η οποία και μετέφερε την πληροφορία στην αστυνομία, κάτι που οι ασφαλείς πληροφορίες του Διαλόγου διαψεύδουν πλήρως.

Οι ίδιες πηγές μας ανέφεραν ότι η μητέρα της Marie-Eleni πληροφορήθηκε το γεγονός από την εφημερίδα και όταν η ίδια επικοινώνησε με την αστυνομία για να μάθει αν ευσταθούν οι πληροφορίες, η ίδια η αστυνομία τις διέψευσε, προκαλώντας εκ νέου μεγάλη ψυχολογική αναστάτωση, ειδικά στη μητέρα.

Εξ άλλου, για φήμες οι οποίες φαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνονται, κάνει λόγο και ο δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας της Marie-Eleni Λάρης Βραχίμης σχολιάζοντας στον ΑΣΤΡΑ σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Ο κ. Βραχίμης ανέφερε ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση από πλευράς της οικογένειας ούτε και εκτίμηση ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα ευσταθεί. Τόνισε ότι πρόκειται για φήμες προσθέτοντας ότι αν υπήρχε έστω και υποψία ότι είναι βάσιμο το δημοσίευμα, η μητέρα θα ήταν τώρα καθοδόν προς την Αττάλεια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας σημείωσε ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση και επαφή με την αστυνομία αλλά δεν υπάρχει όπως είπε τίποτα που να επιβεβαιώνει ότι το δημοσίευμα είναι σωστό.

Παράλληλα, ο κ. Βραχίμης επισήμανε ότι η μητέρα της 4χρονης ανησυχεί πάρα πολύ για την κατάσταση του παιδιού καθώς έχουν συμπληρωθεί σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα της απαγωγής.

Σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα έχει τεράστια ανησυχία για την ασφάλεια και την συναισθηματική κατάσταση του παιδιού το οποίο βρίσκεται με έναν καταζητούμενο και δε γνωρίζει που μπορεί να βρίσκονται και κάτω από ποιες συνθήκες ζει το παιδί της. Ο κ. Βραχίμης επισήμανε ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν βοηθούν την κατάσταση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy