Φονικό Αγλαντζιάς: Άφαντοι οι δράστες

Δεν έριξε φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης 80χρονης Ανδρούλας Βανέζη η νενομισμένη νεκροτομή η οποία διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Φως στα αίτια θανάτου της 80χρονης αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του ή των δραστών.

Ο τρόπος του δράστη ή των δραστών σε συνάρτηση με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα φαίνεται ότι αποτελούν για την Αστυνομία καθοδηγητικά σημεία στην πορεία διερεύνησης του θανάτου της 80χρονης γυναίκας.

Η Αστυνομία διά του εκπροσώπου της αναφέρει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 80χρονη να έχει πέσει θύμα ληστείας, λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το στοιχείο της διάρρηξης φαίνεται να ενισχύουν τα ανοικτά ερμάρια και τα πεταγμένα αντικείμενα σε δύο από τα δωμάτια του σπιτιού όπου διέμενε η 80χρονη.

Η άτυχη Αντρούλλα Βανέζη εντοπίστηκε μια ώρα νωρίτερα από την κόρη της άτυχης Αντρούλλας που πήγε στο σπίτι της για να την παραλάβει και να την μεταφέρει σε ιατρικό κέντρο όπου ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε εξετάσεις.

foniko aglantzia (3)

Πληροφορίες από κλειστά κυκλώματα

Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν τη συλλογή πληροφοριών από γείτονες, ενώ ψάχνουν υποστατικά με κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, το υλικό των οποίων μπορεί να αποβεί χρήσιμο στην πορεία διερεύνησης της υπόθεσης, από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της Αντρούλλας Βανέζης αλλά και από περιοίκους οι οποίοι πιθανόν να γνωρίζουν ή να είδαν οτιδήποτε έχει σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy