Φονικό Στροβόλου: Τεκμήρια που θα δώσουν απαντήσεις στα χέρια των ανακριτών

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τη διαλεύκανση του χθεσινού φονικού στο Στρόβολο.

Στο αρχηγείο της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για αξιολόγηση της πορείας των ερευνών.

Λίγο μετά τις 11 έξω από την οικία έφθασαν μέλη της ΜΜΑΔ τα οποία με ανιχνευτές μετάλλων άρχισαν εκ νέου έρευνες για εντοπισμό του φονικού όπλου καθώς και άλλων τεκμηρίων.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται και άλλα τεκμήρια που έχουν συλλεχθεί από την οικία του ζεύγους, ενώ αναμένονται εξελίξεις εντός της ημέρας, οι οποίες θα δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν.

Σήμερα επίσης, αναμένεται να δώσει κατάθεση ο 15χρονος γιος του ζεύγους, παρουσία ψυχολόγου και η μαρτυρία του δεν αποκλείεται να δώσει νέα στοιχεία στην Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος στην αρχική του κατάθεση έκανε λόγο για δυο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία τους, αναφέροντας του όμως ότι δεν θα του κάνουν κακό και στην συνέχεια κατάφερε να διαφύγει όπου μετέβη σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια. Ωστόσο, από τις έρευνες της αστυνομίας δεν υπήρξαν ίχνη διαφυγής των δραστών.

Την ίδια ώρα κύκλοι της αστυνομίας παρουσιάζονται εξοργισμένοι από δημοσιεύματα και φήμες που αφορούν την υπόθεση, ενώ όπως αναφέρθηκε, οι φήμες περί κληρονομιάς και ανακοίνωση υιοθεσίας των τελευταίων ημερών, δεν επιβεβαιώνεται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy