Φτιαγμένος για να βρίσκεται στα ψηλά

Άλλη μια επιτυχία σημείωσε ο Ερμής στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μάλιστα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Ο Εθνικός ήταν εξ’ αρχής δύσκολο εμπόδιο για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι ωστόσο αγωνίστηκαν με μοναδικό στόχο τη νίκη και στο τέλος βγήκαν κερδισμένοι.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος από τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του, αλλά κυρίως με τη σταθερότητα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια. Η παρουσία της ομάδας στην 3η θέση της βαθμολογίας είναι μια απόδειξη πως μπορεί και τη φετινή περίοδο να σταθεροποιηθεί στα ψηλά σκαλοπάτια και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι.

Αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή είναι η Δόξα στο Δασάκι και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό εκτός από τη νίκη. Ζητούμενο για την ομάδα της Αραδίππου είναι να συνδυάσει την επιτυχία με άλλη μια καλή εμφάνιση και να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Απών θα είναι ο Ταραλίδης, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Χρίστος Αποστολίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy