Γ. Περδίκης: Συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για όλους τους πολίτες

Συμμετοχή στην σημερινή εκλογική διαδικασία για όλους τους πολίτες αυτής της χώρας πρότεινε, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως, στον Στρόβολο, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.
 
Όπως είπε, “μεγάλη και η σημερινή ημέρα για την δημοκρατία. Καλούνται όλοι οι πολίτες πέραν από τις πολιτικές ηγεσίες να τοποθετηθούν ενώπιον του μεγάλου διλήμματος”.
 
Ανέφερε, επίσης, ότι «πάρα πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, καταλαμβάνεται από αισθήματα απογοήτευσης, όμως πρέπει να ξεπεραστεί αυτή η απογοήτευση και να τοποθετηθούμε όλοι σήμερα, ανεξάρτητα από την τοποθέτηση μας την πρώτη Κυριακή».
 
«Θα χρησιμοποιήσω την ρήση ενός σύγχρονου φιλόσοφου που είπε ότι η πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας είναι λίγες ώρες πριν να ξημερώσει. Γι’ αυτό και πρέπει να τοποθετηθούμε με αισθήματα ελπίδας για τον τόπο, να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα, όλοι μας, γιατί βέβαια η ζωή και η ιστορία του τόπου δεν τελειώνει με την ιστορική αυτή ημέρα που είναι η εκλογή του επόμενου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Προτείνω, λοιπόν, συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, γιατί πρέπει να έχουμε λόγο, όποιος κι αν είναι αυτός στην διαμόρφωση της επόμενης μέρας αυτής της χώρας», κατέληξε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy