Γαλλία: Διπλό ντου των οπαδών της Μπαστιά και διακοπή

Τρομερά πράγματα στη Γαλλία. Λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια στο Λιόν-Μπεσίκτας, είχαμε νέα… παρατράγουδα. Αυτή τη φορά, λίγο πριν την έναρξη του Μπαστιά-Λιόν, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τις… έπαιξαν με τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες της Λιόν δεν κάθισαν, φυσικά, αμέτοχοι και θέλοντας να προστατέψουν τη σωματική τους ακεραιότητα… απάντησαν στο ξύλο! Αυτή τη στιγμή το ματς βρίσκεται στον «αέρα», με τους φιλοξενούμενους να αρνούνται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι αν και τα… πνεύματα έχουν ηρεμίσει.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν ξανά μέσα στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ένας οπαδός πήγε να την… πέσει στον τερματοφύλακα της Λιόν, Άντονι Λόπες, ο οποίος δεν μάσησε!

Αφού οι δυο τους σπρώχτηκαν για αρκετή ώρα, οι οπαδοί της Μπαστιά «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο και πήραν στο… κυνήγι τους παίκτες της Λιόν, οι οποίοι επέστρεψαν πολύ γρήγορα στα αποδυτήρια.

Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, οι διαιτητές σε συνεννόηση με την γαλλική Ομοσπονδία αποφάσισαν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy