Γαμπρός πλήρωσε 200 άτομα για να εμφανιστούν ως συγγενείς του στο γάμο!

Έκπληκτοι οι συγγενείς της νύφης συνειδητοποίησαν πως όλοι οι συγγενείς του γαμπρού ήταν πληρωμένοι καλεσμένοι!

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι συγγενείς της νύφης άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, καθώς σε συζητήσεις με τους καλεσμένους του γαμπρού εκείνοι δεν τους εξηγούσαν πώς τον γνώριζαν. Όταν ξεκίνησε η γαμήλια τελετή και οι γονείς του δεν είχαν εμφανιστεί, κατάλαβαν ότι οι υποψίες τους ήταν δικαιολογημένες.

Μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, οι «καλεσμένοι» του γαμπρού παραδέχθηκαν ότι ο άνδρας τους είχε δώσει 80 γιουάν για να εμφανιστούν ως συγγενείς και φίλοι του. Κάποιοι δήλωσαν ότι είναι ταξιτζήδες και φοιτητές.

Δεν είναι όμως ξεκάθαρο γιατί τα έκανε όλα αυτά ο γαμπρός, όπως και ποιον νόμο παραβίασε με αποτέλεσμα να συλληφθεί, σημειώνει το BBC. Κάποια κινέζικα ΜΜΕ γράφουν ότι η οικογένεια της νύφης δεν συμφωνούσε με τον γάμο, γιατί ο γαμπρός είναι φτωχός, οπότε εκείνος απέκλεισε όλη την οικογένειά του για να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Xibu Online, η αστυνομία κάνει έρευνα για την υπόθεση.

Πάντως, χρήστες των social media στην Κίνα επισήμαναν το αυτονόητο: πώς μπόρεσε να προσλάβει ο γαμπρός 200 άτομα ενώ είναι φτωχός.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy