Γευστικό Ταξίδι στην Κίνα

Το κινέζικο φαγητό αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές των Κυπρίων, τόσο για τις γλυκόξινες γεύσεις του, όσο και για τους εξωτικούς συνδυασμούς που κρύβουν οι εν λόγω συνταγές.
Η Lidl θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της οργάνωσε άλλο ένα κινέζικο μάθημα στη Lidl Food Academy για να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα άτομα να γνωρίσουν τα μυστικά της αγαπημένης τους κουζίνας και να μαγειρέψουν νέες συνταγές που θα εντυπωσιάσουν!
Ο σεφ ετοίμασε τρεις από τις αγαπημένες του συνταγές, πάντοτε με τα εκλεκτά υλικά που ψώνισε από τις υπεραγορές Lidl. Γαρίδες Ocean Sea, σάλτσα σόγιας Vitasia, και έτοιμη σάλτσα sweet and sour, Vitasia, κόκκινο ξίδι, Pason και κατεψυγμένα μπιζέλια, Vegeterra είναι μόνο λίγα από υλικά του σεφ για αυτό το μάθημα.

Το μενού:

• Σούπα με “dumplings” (κινέζικα ραβιόλια) σε φρέσκο ζωμό γαρίδας
• Γλυκόξινο κοτόπουλο ‘‘Sweet and Sour’’ και τηγανητό ρύζι με αυγό
• Fortune Cookies

Οι παρευρισκόμενοι στο μάθημα πέρασαν φανταστικά, μαγείρεψαν, δοκίμασαν νέα προϊόντα, μοιράστηκαν γευστικές εμπειρίες και συνταγές με τον σεφ.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα κουλουράκια τύχης, τα ρητά τους να κάνουν τους παρευρισκόμενους να ξεκαρδίζονται απ’ τις μαντείες στα κουλουράκια τους!
Το δικό σας κουλουράκι λέει πως είναι ώρα για καλό φαγητό! Τι περιμένετε λοιπόν, μπείτε στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy, βρείτε τις αγαπημένες σας συνταγές και μαγειρέψτε όπως κανείς άλλος!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy