Γέλασε… τελευταίος ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας ήταν ο νικητής του ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Η λεμεσιανή ομάδα επικράτησε με 2-0 και συνεχίζει την καταδίωξη του ΑΠΟΕΛ, αφού έφτασε στους 55 βαθμούς, 2 λιγότερους από το πρωτοπόρο. Αντίθετα, η ΑΕΚ έμεινε στους 49 και έπεσε στην 4η θέση μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με γρήγορο ρυθμό και αρκετές καλές φάσεις, όμως όλο το… ζουμί ήταν στο φινάλε. Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι «γαλάζιοι» κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Μάρκοβιτς με αριστοτεχνική εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον εξαιρετικό χθες Πάμπλο και άνοιξε το σκορ. Στο 90’+5 ο Γιάκολις έβγαλε ασίστ στον Ζελάγια, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Γιάκολις, Άλεφ, Σαγκέτι, Παπουλής (84’ Μάρκοβιτς), Σαρντινέρο (78’ Σκέμπρι), Μαγκλίτσα (69’ Ζελάγια).

ΑΕΚ: Πάμπλο, Ακοράν, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Τέτε, Τομάς (76’ Νέλσον), Λαμπάν, Λαρένα, Τρισκόφσκι (87’ Κάσες), Τολμές (70’ Γιάννου).

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy