Για σωρεία ψεμάτων κάνει λόγο η Ποδηλατική Ομόνοια (Pics)

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Ποδηλατικής Ομόνοιας και MH Bikin’Cyprus Event Management  για το περιστατικό τραυματισμού αθλητή της ομάδας στον ποδηλατικό αγώνα του Τροόδους.

Η Ποδηλατική Ομόνοια με σημερινή της ανακοίνωση στην οποία δημοσιοποιεί και φωτογραφίες του αθλητήτης Κωνσταντίνου Παυλίδη κατά την στιγμή της πτώσης, κάνει λόγω για σωρεία ψεμάτων από την διοργανώτρια εταιρεία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της MH Bikin’Cyprus Event Management σχετικά με τα γεγονότα στον αγώνα κυπέλλου Troodos MTB Point To Point ειλικρινά διερωτόμαστε πόσα ψέματα μπορεί να γράψει κάποιος σε δέκα γραμμές ανακοίνωση .

Όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να καλύψουν και να διαγράψουν τα λάθη και τις απίστευτες παραλήψεις που έχουν διαπράξει στον τελευταίο αγώνα.

ποδηλατική ομόνοια (1)

Ψέμα 1ο : Ο νοσοκόμος μας ανάφερε ενώπιον αρκετών μαρτύρων ότι ο νεαρός πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά δεν μπορεί να τον πάρει με το ασθενοφόρο γιατί οι οδηγίες που έχουν από τον διοργανωτή είναι να μην το πράξουν .

Ο γιατρός που τον εξέτασε στο Νοσοκομείο Κυπερούντας μας ανάφερε ότι ο αθλητής έπρεπε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο γι αυτό και τον ετοίμασε αμέσως και μεταφέρθηκε στην Λευκωσία ως επείγων περιστατικό με ασθενοφόρο .

Πως είναι δυνατόν ο νοσηλευτής να αξιολόγησε το περιστατικό ως μη σοβαρό και ο αθλητής να είναι ακόμα για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο .( Δέστε τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε και κρίνετε.)

ποδηλατική ομόνοια (3)

Ψέμα 2ο : Αναφέρεται ότι οι οικείοι του αθλητή συμφώνησαν να μεταφερθεί με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο . Οι γονείς του Κωνσταντίνου δεν συμφώνησαν ποτέ και επέμεναν έντονα να μεταφερθεί ο γιος τους με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και βλέποντας ότι δεν εισακούστηκε το αίτημα τους αναγκαστήκαν να τον μεταφέρουν με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο .

Αν μιλήσετε ακόμα και σήμερα με τον πατέρα του αθλητή θα αντιληφθείτε και θα διαπιστώσετε ότι κάθε άλλο παρά συμφώνησε με τις ενέργειες και τις οδηγίες του διοργανωτή να μεταφερθεί ο αθλητής στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο .

Ο διοργανωτής παρέλειψε να τηρήσει τους κανονισμούς και η ομάδα μας ετοιμάζει τεκμηριωμένη με τις μαρτυρίες παρόντων αθλητών παραγόντων και γονιών καταγγελία στον ΚΟΑ, ΚΟΠΟ με κοινοποίηση στην UCI .ποδηλατική ομόνοια (2)

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.